The only nice aiming is when he shoots from east stairs to the cp road and kills the guy with few bullets. But those 3hs on non-moving medics aren't very special :P
Po 1 kolego ten FTP nie jest moj ja tylko mam do niego dostep, po 2 nie ja sprzedaje bimbota tylko pewna osoba ktora ma dostep do tego ftp i zlamala zabezpieczenia bimbota. Po 3 ta osoba ktora sprzedaje bimbota ma dostep do tej calej bazy authow wiec nie myl mnie z nia, a tak na marginesie ten bot jest smieszny z nim gralem gorzej niz bez niego ale to szczegol. XD
no ok spoko :) fajnie wszystko
tylko wyjasnij mi dlaczego calkiem niedawno jak wszedlem na to ftp czitongow to znalazlem tam stronke reklamujaca bimbota a zeby go kupic nalezalo sie zglosic do Ciebie ?
o kurwa, dobre XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
prawie sie poplakalem z smiechu jak to przeczytalem
ale wez jeszcze kogos dopisz, bo co tak sam bede sprzedawal? no nie zartuj sobie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jak bys gral tyle lat nonstop 3o3 zreszta co ja bede mowic, masz powtorke z r _shownormals ja juz czekalem a jego dopiero bylo widac przez sciane ;DDDDDDDD pomysl ze widzialem tylko 2 osoby, a jak szlismy na cp to wiadome ze 3cia osoba moze zrobic plecy nam z tunelu wiec czekalem ;)
edit: you should get banned from CF
I got just k-lite pack and running it on vlc, and works fine
byli koledzy z klanu :P
jezeli uwarzasz ze nie grasz na srimbocie to na huj Ci on na twoim ftp ?
tylko wyjasnij mi dlaczego calkiem niedawno jak wszedlem na to ftp czitongow to znalazlem tam stronke reklamujaca bimbota a zeby go kupic nalezalo sie zglosic do Ciebie ?
prawie sie poplakalem z smiechu jak to przeczytalem
ale wez jeszcze kogos dopisz, bo co tak sam bede sprzedawal? no nie zartuj sobie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
music 10/10
fu cheater -.-
btw, jezeli real skill, to ql ;)
btw, patrz jaki spam zrobilismy, Bucuu wymieka :XD
some ppl use it
it's almost magical
you can hear where enemies come!
It's called:
..
the almighty (!)
VENTRILOOOOO !!!
that just wasnt hax