gosciu jestes zalosny, kiedy pytalem sie ciebie o skill mówiles ze jestes med :DDDD a kurwa grales gorzej od low+ czyli ode mnie. Darles jape na wiekszosc ludzi na vencie, whinowales na swoich i na opponentów, po czym jak cie bili zrobiles ego. A teraz bust i KURWA ENJOY !!
ciag kiche lewy plebanie !! z haxem czy bez i tak Cie jechalem wiec japa lowbobie!!..i tak bede grac i tak ! i czy sie to komus to podoba czy nie mnie to pierdoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie to ze kozacze, widac mnie nie rozumiesz. bo po prostu jestes tepy :)
mam na mysli to, ze strasznie sie plules do ludzi z ktorymi grales, taki typowy whine, a grales gorzej odemnie. i zawsze jak mixowalismy miales mniejszy dmg ode mnie wiec przestan pieprzyc. i nie bylbym taki pewien czy bym dostal. nie mowie ze jestem mega uber hight tylko po prostu jestes lama bo whinujesz a jestes low z plusem max :)
3hs? only luck!
JakisTAG3hs only LuCK!
ko$iaczeknewcfgbydymus:*
omg
There is old pb guid at cb but still u can check it here
http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?gamecode=ET&etproGuid=0E37E84F1435054A79C6144BB1246EBE0842D80D
ban, make it quick
Violation Info MD5Tool Mismatch: palehook.ini
8DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mam na mysli to, ze strasznie sie plules do ludzi z ktorymi grales, taki typowy whine, a grales gorzej odemnie. i zawsze jak mixowalismy miales mniejszy dmg ode mnie wiec przestan pieprzyc. i nie bylbym taki pewien czy bym dostal. nie mowie ze jestem mega uber hight tylko po prostu jestes lama bo whinujesz a jestes low z plusem max :)