Comments
32
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Data?:XDDDDDDDDDDD
played against him, I'm glad to see I was right again
To Nie ja niebieski aka sYnu: Oi Teraz co? Ii chuj ci pape W !!;)) ty śmieszny Jestes Sam na etbocie 4,31 pęknięty śmigasz. cos dowodów pzdr zamało.
zobacz guidy parufko
Parent
Member For: 0 days... kolejny 15 letni idiota chcacy byc fajnym i zdobyc respekt wsrod internetowych ziomkow, a tu fail budzi sie rano i marzenia o wygraniu ec legly w gruzach :>
Parent
nie uzywaj polskich znakow, mimo tego ze malo mnie obchodzi kim jestes, ale cziter to cziter wiec skasuj ET albo wypierdalaj z etpro i idz na jaymoda, dziekuje:)
Parent
n00n rageeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Parent
nie rage, taki fakt, ja tylko koncze nationscupa i nie bede gral, ale jezeli to ma sie troche potrzymac to nie ladnie wyglada lista banow w cb z najwieksza iloscia polakow mimo ze scena jest najwieksza wlasnie u nas.
Parent
n00n masz dar mowienia rzeczy oczywistych =)
Parent
Dont talk like that against n00n you piece of shit!
Parent
+1 synek kurwa dopierdolic all!
n00n konczy niedlugo et , Stypa :D
Tylko kazdy wie ze synek tez na haxie napierdala
xd layter:D
Dobra widze ze kazdy ma jakieś dymy to powiem tak.Ten kick jest na wersji 2.55 gdy konczylem 2.55 chcialem sie zabawic no to mam za swoje ale powtarzam to jest wersja 2.55 na 2.60b nic niemam ..........!!
no no a juz myslalem ze brat/ciocia/mama/tata uruchomili albo sasiad i macie takie samo ip albo masz wyjebane na ta gre itd itp hax to hax jestes pizda wiec sie lepiej stad zrywaj :> hihi
Parent
O czym ty pierdolisz, jakie 2.55? Pierdolnij sobie baranka w sicanke ty debilu jeden.

http://www.yawn.be/serverDetails.yawn?serverid=10287

Bedzie mi pierdolil, ze moj serwer to 2.55
Parent
"Chcialem sie zabawic" :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Parent
jaki idiota :DDD
Parent
IP: 95.174.33.44
CB Account: http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3332222

lAyter - big "A" in the nick = cheater! xD
xDD typp raz mowi ze to nie on :< 2 raz ze to na 2.55 wtf ?? :D
Wszyscy sobie rowni.
Are we on polish website?
good job.
Dobra widze ze kazdy jest skupiony naym by mi pocisnac chciaem sprobowac na haxie teraz wiem ze nie jesto to nieczego warte a ze kurwa kazdy teraz mnie wyzywa oczywiscie n00n sie za jakiegos krola uwaza to i tak kurwa nie uwierze nikomu ze ni mial kiedys haxa tye juz tu na moj temat tak jak n00n powiedzial skasuj et chyb a tak zrobie.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Parent
blady X-DDDDDDDDDDDDD
nie wjezdzajcie tak na chlopaka bo skoczy z okna :(
Parent
Back to top