roOX SC

Hello.

Im looking for skilled SC team 5on5.
Im allrounder but pref to play (rifle, fieldops, medic)
can play 3-4/7 late night mostly.
My skill is around med+ sometimes better.

last team: #oXimize.et
Comments
29
GL lightning!
roOX Suspended from playing until 17-01-2020 01:57:36
gl
20 years passed so fast
hacker
sometimes better
Parent
Night's bro?
gl m8! nice and good player!
<3 btw, wole miec jednego prawdziwego znajomego w necie niz 300 pierdolonych wnb pro playerow z wyjebanym ego i starconym zyciem w internecie hahahaha.
Parent
MED+ xDDDDDD
roOX Suspended from playing until 17-01-2020 01:57:36
handsome :XDDDDDD
image: 418
Parent
no tak med+ powiedz kiedy mnie zjadles w jakiej kolwiek grze 3on3/5on5 bo z tego co pamietam to po kazdej plakales ty idioto stracony w internecie i nie rzyj tak bo ci dziasla wypadna hahahaha.

p.s i to nie nasza wina ze masz ryj jak tatarskie siodlo
Parent
pierdol sobie dzieciaku co chcesz ale bana za free raczej ci nie dali ... twoje nie smieszne docinki zostaw dla siebie
dziwne ze zawodnik z banem na kilka lat okresla sie na med+ ... szkoda ze teraz sie gra na nopb to kazdy ma med+
Szkoda ze na internecie pierdolisz smuty a na lanie chciales kilku osobom wpierdolic a siedziales cicho ( LAN PSZOW )
Parent
Chlopcze dzieciakiem to bedziesz nazywal swojego syna to po pierwsze, po drugie na lanie pokazalem jak gram i nawet szlo mi lepiej niz online, po trzecie ja nie widze sensu bic goscia np Cb jak Ty ledwo stoisz na nogach bo jestes tak znolifowany dostalbys liscia i bys calowal beton takze nie pierdol mi tu bo jak bedzie lan na slasku to z czytej nudy pojade i Ci to udowodnie elo.

p.s Szkoda, ze byles tak malo widoczny bo sie ukrywales mogles podbic i byloby wszystko jasne.
Parent
chlopie czytaj ze zrozumieniem bo ci to slabo idzie
Po pierwsze masz bana w cb nie powinienes grac i cala dyskusja o twoim med+ powinna skonczyc sie na poczatku
co do bicia chodzilo mi ze sapales sie do pewnej osoby a na lanie nic do niego nie pierdoliles tylko siedziales cicho a teraz pierdolisz jaki jest elo kozak
Parent
no na ugs to mnie chcialo 10 osob bic ale tak jest zawsze wiedzialem ze nic nie bedzie a cb jak widzialem to mi przypominales vi3riego takze nawet na liscie sie nie nadajesz
Parent
TAG dead

"My skill is around med+ sometimes better."

Don't be so modest :)
My skill is around med+ sometimes better. ahhahah
starcraft
Quoteguys i rly dont care about ur opinions.

Ah, the famous words of people who really care :)
light: moutherfucker , stfu your ass
more like busted nub.
faggot that got busted and still banned...searching for team

L
o
L
d
pierdolisz o ego a sam masz jedno wielkie ego ;) i nie odpoiwadaj zadneymi glupimi odpowiedziami bo i tak mam w to wyjebane bo w et nie gram juz elo gl
skad mozesz wiedziec czy mam wyjebane ego skoro mnie nie znasz "kolego"
Parent
sam narzuciles przyklad ;) udajesz ze mnie nei znasz a gralismy ze soba wuhte razy cwaniak + masz bana w tym calym clownbasie wiec sc nie dla ciebie 'kolego''
Parent
nie gralem w zadnym wuhte po drugie nie mam zadnego bana "kolego"
Parent
wuhte = wiele razy idioto juz lepiej nie odpowiadaj na te moje psoty bo tylko kurwa mi sie smiac chce z towjej glupoty cziterze !!!!!!! graj dalej w et i czituj :D elo
Parent
nie musze znac jakis elo zajebisty zwrotow tylko dlatego bo ty tak chcesz skoro nie chcesz zebym odpisywal na twoje posty to wgl ich nie pisz pod moim topikiem 3maj sie "kolego"
Parent
Back to top