Fokuz Busted

PolandFokuz

PBScreenshot:

Guid Screen
http://img248.imageshack.us/img248/3725/20100709124827tevalhall.jpg

Yawn.be:

Yawn 1
Yawn 2

CB Profil

old topics about him this same guids
Demo
/r_shownormals 1

His Clan Irc: #badhunters.pl
Clan Name: Badhunters
Clan WWW: www.badhunters.pl

Please Busted this tard

Stromek Cheat Killer

image: busted
Comments
51
simple solution to hacks, ban all polaks DO IT NO BALLS
What FrankenFish said.
Fokuz aka FKZ aka roox, busted for so many times.
http://www.yawn.be/findPlayer.yawn?gamecode=ET&pbGuid=176b3ddb

Already banned at ESL.
no pbguid, no valid proof that it was fokuz
Guid
Look this is pbguid
Parent
You need to have the etguid from the moment you played with him,
etpro guids are often the same, because of issues and people can
spoof them pretty easily.
so this is not a valid proof
Parent
Meny players can have same etpro guid:[
Parent
pewnie jakis hajskillor
Parent
gg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nawet jesli to nie udowodnisz, ze to on gdyz etpro guida latwo spoofowac. Nastepnym razem rob ss pb_guida. Ale i tak + za checi :D
who is fokuz ?
cheater with wh
Parent
Chyba go pamietam z rana. Na specu siedzial :-s
Parent
pbguida bez refa i bez wlaczonego pb ... gra z kumpelm z klanu to wiadomo ze to ten cheat i kit nawet jak nie ma dowodow ze to on to i tak jest haxem dzieki ktoremu uwaza sie za pro gracza....
Parent
made my day hard :D
Parent
wtf? pow4h its not mIs

CLEAN :S

Od mojego kolegi N!ke:

Idiota stromek sie czepia jak bylem na refie i dawalem mu info
there is yawn to mIs and his cb profile
Parent
wez kurwa mam demo to je przejzyj zanim cos powiesz. Nike gra z fokuzem to jak dawal mu info wez pomysl.Demo=wh.Nike tez byl busted cala ekipa sie sklada...
Teraz niech kazdy kumpel pisze ze nie ma.Zapusc demko i zobaczysz ze ma.
Jak to nie jest on pod filmikiem masz Yawn kliknij i porownaj sobie jego guid.
Parent
PTK a ty pizdo następny haxiorski nubie masz zakaz wstępu na moje serwery i sam cie kutwo zbanuje jak cie zobacze
Parent
Morda jebany grubasie ile ty kurwo chcesz postow nabic zeby byc fajnym? Napisales kurwa 3 reply nie wystarczy do 1? GET MUSK
Parent
hey i didnt cheat
to nie moj pb guid i etpro tez nie wiec fo=D rly
jezeli ty jestes fokuz to wez czlowieku wszystko widac.Na yawn tez widac guidy i pb i etpro wiec sie nie wypieraj lowie z wh.
Parent
but ure obv wallhacker(aim too maybe)
Parent
yy ale to nie moj yawn bejbe:C
guidy sie zgadzaja wiec won i tak jestes lowem z wh.A ten stary filmik ma takie same guidy wiec to tez ty...Czekam tylko az bedziesz na ettv grac to sie posmieje ze nagle taki low z ciebie.Lama z Wh i tyle.
akurat tak sie sklada, ze ma jeden meczyk na ettv, ktory ostatnio ogladalem na shownormals i jak dla mnie clear wh;/
Parent
http://www.own3d.tv/video/29253/testquality

LAMA ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Bilem Cie jak byliscie na mnie we 3 wiec przymknij morde kk?.. Jestes brainlessem i moze nie widzisz to ze to tylko brain i info
wez, gnat caly ekran zaslania ;p tylko hsy slysze
Parent
ty zamknij ryj ptk, sam masz busta i cos mowisz o czystej grze! wypierdalaj lowbobie
Parent
JAPA CHUJU, iz nie jestem busted idz zwieksz mase pierdolony grubasie Jakbym kurwa mial busta byl bym Banned na moim koncie crossfire & CB & ESL cipo... To byl FAIL Bust idioto:[ pozatym ty kurwa kiedys w ET Grales? WEZ SIE ROZBIEGNIJ I W DRZEWO JEBNIJ RANDOMIE
Parent
Zalezy jaki kto ma ekran niektorzy jasniejszy niektorzy ciemniejszy cóż
Parent
to nie sa moje guidy idioto hahahaha:DDDDDDDDDDDDDDDDD ale ty rzeczywiscie masz downa japierdole wez pistolet i se jebnij rly
Po 1 to ze jestem low nie ma nic wspolnego z jego wh.
Po 2 dostawal info od nika grajacym w przeciwnej druzynie?Tylko on nike i ja bylem na serwie.
Po 3 na filmiku widac jak nike jest za sciana a on go sledzi celownikiem
Po 4 jak powiedzialem ze mam demo to powiedzial ze ma spoofera
No i co broncie go dalej
masz dowod kurwo:D? wiec spierdalaj balony pompowac lowie
stromek podpierdolil atomek gin teraz jebana szmato zobaczysz jak wpadne do ciebie z grubym i ci spalimy dom :D! pozdro EGODERKO ! STROMEK ZWIEKSZ MASE NOLAJFIE
:* dobra na tym zakoncze rozmowe z wami bo moj poziom spada.Jestescie lamy.A ten na wh jest loem ktory musi w grze podpierac sie wh zeby sie z niego nie smiali.Zapraszam na ettv niech tam sie pokaze z swoim wh.Wtedy nagle fokuz bedzie low-.Nie chce nic mowic ale wasza ekipa :bHUNTERS jest podejrzana nike fokuz egoderko.Czy nie wydaje wam sie ze byliscie busted albo ktos juz tutaj o was pisal?Moze i lo jestem ale nie latam na wh zeby sie dowartosciowac.
WEZ SIE ROZBIEGNIJ I W DRZEWO JEBNIJ RANDZIE
psikusek parowo zyskasz tylko tyle ze rozdam moim wszystkim graczom refy zeby mogli banowac kretynów jak ty i ptk!!! Pozdro
G powiedz mi idioto co ja mam z tym wspolnego? Niektorzy admini maja braina i widza ze to nie wh tylko info&brain&Skill Ktorych widze nie macie. boo7ers dostalo od nas w dupe jak gralismy 3o3 z krejzi mientus i jakis inny przychlast.. Coz jestescie low i bedziecie low wierz mi stromek jak zagramy na ettv bedziesz sie tylko uczyl :)
te boozers od kiedy refem sie banuje:XD? ale masz braian :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ALE BYM WYRUCHAL TWOJA ZONKE HOHOHO ALE BYM JA ZAPIERDALAL :*
nom mozesz se pomarzyc, sama napierdala w gierki i nienawidzi cheaterow :P
i jest taka gruba jak ty pizdo
Polish invasion ?
Back to top