Ja gram kurwa 2 lata on gra gra kurwa w to raz od roku a ja go nie moge zabic kurwa <JEB JEB JEB JEB > KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nie, nie wszedlem, gdy najedziesz kursorem myszki na link to nad paskiem startu w windowsie masz napisane do czego on prowadzi :) Widze ze sie znasz na 'pc-tach'
i don't know it's wilko but saying smth about wnb killerboy who only past here busts ... if egoderko that "kurwa" don't have ban here so killerboy suck on any ways he can eot.
kurwa przyszedl jakis prysznic i mi tu bedzie pierdolic, bana dostalem pod swoim nickiem, tak Ciezko jest zajrzec na CB ? po za tym byl on jakos w lutym 2009 i przyznaje sie do tego, btw wypierdalaj lamusie
To jest zalosne .. W1lko grales z absolwentem 1on1 bylem wtedy na TS z rio jak mowiles do absolwenta , ze grasz czysto i aby zrobil Ci avi . Jak zamierzasz teraz zmienic zdanie mowiac , ze to fake to optimus z checia zabierze logi z TS 3 i pokaze wszystkim Twoje IP co potwierdzi , ze to ty . Absolwent z tego co wiem gra rifla a nie smg a itak dostales baty od niego na tym wh... jestes zalosny. zreszta skad ty jestes bo pierwszy raz widze twoj nick na tej scenie (nie gram juz w ET od czasu nieaktywnosci Polewki wiec mozliwe , ze przyszedles z jakiegos moda typu etpub
matole pierdolony, widze konto na CF masz juz dwa lata, a dalej nie wiesz ze w he, she, it pisze sie has a nie have ... ojj. tak w ogole kurwa po chuj piszesz nam tutaj pamietnik ? chcesz zablyszczec ze byles na ts z rio ? jak nie grales tyle czasu to po chuj sie udzielasz, o ile sie nie myle na wc nie widac wychylania, po za tym duzo razy bylem u w1lka jak gral offi, jest czysty ;). I JESZCZE JEDEN I JESZCE RAZ WYPIERDALAJ POKI CZAS pielgrzymie z tibii
Po prostu zalosne jest , ze osoby z kontem na CF od paru tygodni/miesiecy maja odwage sie tu udzielac skoro nic nie wiedza o scenie.. widac po Tobie :D
srales w gacie jak gralem w ta gre, wez wypierdalaj prosze bo osmieszasz sie. Chuj mnie obchodzi c4 czy polewka nie interesuje mnie przeszlosc, moze kiedys dziecko zrozumiesz ze liczy sie to co jest teraz
fakes u cuz u so cool
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Viewing: Checking out wedeus
Boze ty widzisz i nie grzmisz
KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-> Age : 15
Boze ty widzisz i nie grzmisz
KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PS Pierdolony farciarski skurwiel
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
!!
and the person hes playing against is also busted afaik
shows how shit people are with hacks
About 20 ppl can confirm from ts3 (91.203.221.178:9987) that it was w1lko :)
crap aim :<
its fucking valhalla go spec http://www.gamestv.org/event/2759-maus-vs-adze/
tylko ze w1lko to nie haks :D kurwa suzii wez sie ogarnij
":D"
spierdalaj
spierdalaj
Tak squake new bind ; d
Ja gram kurwa 2 lata on gra gra kurwa w to raz od roku a ja go nie moge zabic kurwa <JEB JEB JEB JEB > KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
No ja jebie !!!!!!!!!!!!!!!!
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< JEB >
Jezu co za kurwa fartuch pierdolony = / Boze Ty widzisz i nie grzmisz !
-> Country : Poland
ok.
wez spierdalaj pajacu .
Idz tam gdzie lubisz http://www.redtube.com/redtube/gay
I spierdalaj dorosly kozoku .
OK.
+2!
1:18 haha
:>
twoj real name prosze... pod którym dostales bana ?
W1ilko have wh BAN HIM !
w1lko is the second one.
another fake bust :x
stupid nerd rage
Yeah shot at wall x 4 on Head ? :D CLEAN ? omg u are nerd
BB :-)