Comments
48
bEla busted Enemy TerritoryCall of Duty 2
im dissapointed on you bela...
ffacebook : p1NKy you are terminator thx bb
p1NKy: u are etbot user thx bb
Parent
chyba faila z tym reply zaliczyles ;d
to nie moje foto :D mowilem ci cos o tym juz. a czemu ty mnie juz nie lubis?:(
ja cie kocham <3 :DDDDD zartuje przeciez:D
Parent
tesknie za toba . kiedy wrocisz? ;d
Parent
Kiedy chcesz !:>D
Parent
juz, teraz, szybko, bo nie ma z kim haxic
Parent
a gdzie synu :> ? no jasne haxowac z toba to czysta przyjemnosc <3
Parent
te info co nie ? sama przyjemnosc, a ten spawntimer po prawej stronie <3 uh ah ;*
Parent
sorry bad reply..nvm
Team-Hungary officialy out of NC
e:trash sniper
zart roku niezly hahahah :D:D
where is the cheat!?
Cheater busting cheaters
hacker busting hacker
still low with hax
so u ban him esl? I CAN RECORD MORE HE IS RLLY FUNNY OBV :DDD
Parent
KK BUT

FAIL

:[ cvar

FAIL

leave the game u suck :S
Parent
tho u cheat 2, since ur also obv, skilldrop incoming when slac is froced?

oh, btw, when we played vs bEla at gtv he sucked, when played without gtv he owned us badly, had insane "reflex"
Parent
haha yeah I was wondering why he used a differnt config for recording the video then he would play with (=> the crosshair and more default stuff), trying to hide something yourself?
Parent
always knew bEla cheats, just cuz hes fucking obv when not playing @ gtv/with slac
Good player
Funny that wallhacker is busting wallhackers :D:D
cuz they scan each other and
"wtf he's looking on me, fucking wallhacker"
"ermmm how did u know that?"
"Cuz I'm looking on him too "
:/
Parent
hahahahaha, even with hax he sux xDDDD
CAN SOMEONE PLEASE USE THE:
image: NAIL%20%20POLISH%20%20REMOVER-1
anyway Egoderko is clean, everywhen some1 trying to bust him bust been fail so :)
Just click TRY AGAIN
Parent
Jak egoderko mo&#380;esz kogos Bustowac Sam graj&#261;c na haxie Imponuj&#261;ce naprawd&#281; "Cwaniak: Skad wiedzia&#322;es ze idzie 2 mainem jak patrzysz spawna?" Mam Demo z tamtego Meczu mo&#380;e Wrzuce demo co ty na to :) stales na respie i patrzyles sie w sciane na meina very Pro :)
Cwaniak get skill get edit skill To jest fail bust idioto? JAk egoderko mozsesz bustowac jak sam gram na haxie? a co nie moge se bustowac innych graczy - get musk. a ta akcja No kurwa jak typo revivnal typa a ja to slyszalem no to kurwa 2 idzie co nie? i znowu get brain

@EDIT i bvtw zznowu get musk
Egoderko : Ten Winghaven jakis taki troche ladny. nigdy tak nie powiedzialem/napisalem
Domnie mówisz get skill i brain ? Pozdro dla Ciebie xd pamientasz jak na Adlerze przez cala mape Miales 18 dmg xd Pokarales wtedy xD niezly tard z ciebie :P zkoncz z ta gra bos ty low xd
"zkoncz" z pisaniem i idz plecak przygotuj na lekcje Polskiego
Parent
O KURWA +1 szczurek pamieNtasz zkoncz o ja cie . Cwaniak ile do Ciebie mowic ze bawilem sie panza? i tylk oraz hitnalem z lugera get musk idz spakuj plecak i przygotuj sie na lekcje polskiego ! Egoderko : Ten Winghaven jakis taki troche ladny btw. ten winghaven jest troche ladny powtarzam ze tak nigdy nie mowilem i kolejne get uszy i najglupszy tekst na swiecie ten winghaven jest troche ladny? LOL QQQ
Parent
odbudowuje stary post :D.
Widze ze w dmg i grze sa naprawde wartosci xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Parent
bo egoderko to taki cwel :D kapuje kumpli po fachu ;p
Parent
a i co to tego to mam 3 swiadokw ze tak na ts mowiles :( Wiec mi bardzo Przykro :) co to Filmiku dla mnie troche zamalo ale pod koniec jednak namierza ze przez skale .
Nie moja Wina xD &#380;e tak powiedzia&#322;e&#347; :D nie kradni tekstow od Szczurka bo dobrze wiesz ze nie powiedzia&#322; by&#347; nikomu tego prosto w oczy :D
tak kurwa powiedzial "Cwaniak"nie kradne tylko popieram . Pewny jestes? e-napinacz
Parent
koncz wasc, wsytdu oszczedz !

btw
Member For: 1 month and 7 days

GTFO
Parent
Back to top