Secret Project Clan need rifle

Same as in title.

1. Rifle med+/high.
2. Prefer polish player.
3. For Secret Project Clan. No details in pub now.
4. It's serious.

Msg me on prv.
KKTHXBB.
Comments
86
lol gl

cheers from 9re9!
take hx^riddla

btw what team?
You mean, lineup?
Parent
heei

what youve been doing and so on :)

and of course, best of luck with your new team :)
Parent
I was hiding somewhere on TJ server.
Parent
Bet you still suck at trickjumps :/
Parent
take me!

also gl hf
Poland riZla! GL
riZla is mine.
Parent
gl lock , d4n , wimh , btw,
So wrong, thats not the true lineup in this case.
Parent
d4n ty na pewno i jescze sadze ze btw tez tam znajdzie sie :)
Parent
Moze tak, moze nie - dlatego wlasnie secret project :).
Parent
ja jestem jak monk :D dam rade ze wszystkim :*
Parent
It's serious.
pojebalo XDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDD HAHA
id say ppl want to know who they are playing with
good luck :--)
gl Lock!
1. med+/high
2. polish
3. line-up secret
4. it's serious

result: polish med/- team that'll play 8 nights a week 10 games a day and fold after not getting an EC invite
+1

Secret infoz serious business for lowland.
Parent
It's kind of funny when that comes out from your mouth.
Parent
do you even comment on other people? feels like every other time I say something you show up and attemp to insult me HARD
Parent
I'm your fan #1
Parent
he is one of the most retarded polak i have ever met in ET, trust me (even if its "famous" Lockheed)
Parent
Actually you are the most retarded polak which most of us met in ET, right after your retarded friends. But I still love you <3
Parent
typ takiego rejdza zlapal jak przekrecilem specjalnie jego nick na tsie, do tego wyjebane ego w pizdu i tyle
Parent
To ze nazwalem Cie pierdolonym idiota bez perspektyw na przyszlosc, nie oznacza ze zlapalem rage. Rowniez nie oznacza ze jestem retardem. Aczkolwiek ocenianie ludzi w ten sposob swiadczy tylko o Tobie i o nikim wiecej:). Przykro sluchac mi ze mamy tyle haterow na scenie, ktorym mowiac bezposrednio stan faktyczny, od razu unosza sie EGO, a sami nagminnie uzywaja tego slowa (tez chamskich prowokacyjnych zachowan) nie majac zielonego pojecia czym ono jest:). Pozdrawiam.
Parent
jestes retardem bo mi wlasnie odpisujesz, jakbys mial wyjebane to bys nic nie odpisal

na studia kurwo i przestan zyc z zasilku
Parent
Uwazam, ze kazdy zasluguje na chwile uwagi, choc z twojej skromnej percepcji rzeczywistosci ty tego nie zrozumiesz, ze szacunek nalezy sie kazdemu :). Smieszne jest natomiast to, ze oceniasz kogos zupelnie go nie znajac. Jest to w chuj plytkie - co pewnie wiesz. Proponuje nabrac szacunku do samego siebie, wowczas kontakty miedzy ludzkie tez sie poprawia;). Pozdrawiam.
P.S. Poswiecilem Ci chwile nie dlatego, ze jestem retardem ale zebys wyszedl z perspektywy gowna jaka obdarzyli Cie ludzie. Pamietaj, ze jest wiele poziomow rzeczywistosci, sam wybierasz w ktorej chcesz byc.
Parent
"To ze nazwalem Cie pierdolonym idiota bez perspektyw na przyszlosc" :d !
Parent
Coz w angielskim na pewno wiele nie osiagnie czytajac heed jako head :). Wiec bylem po prostu szczery :)
Parent
: d

jest to jezyk na tyle powszechny ze dzieci w przedszkolu juz sie go ucza ;)
Parent
napisz to do grzeska, nie do mnie.
Parent
i tak pewnie sledzi watek .

bless.
Parent
tl;dr, produkuj sie dalej, nikt tego nie czyta
Parent
well played
Parent
Nie chce sie wtracac, ale Twoje zachowanie tez bylo troszenke plytkie, gdyz jesli tak sie troszyczsz o jego 'wybrniecie z perspektywy gowna' to powinienes mu wytlumaczyc jak sie czyta Twoj nick a nie tyrac go za to, biorac poprawke na polskie szkolnictwo :D. Ale fakt grzesiek to wyjatkowo trudna osoba do beefu czy tez normalnej konwersacji jesli prezentujesz inne poglady niz on, bo jego ego jest wyjebane w kosmos; d
Parent
I got no personal issues with the guy but usually when this kinda "med+/high secret line-up!!!!" people appear there's only 1 or two names I know and they'll SUCK >.>
Parent
:D true, no highskilled polaks nowadays
Parent
Frag'Stealer! ? :s
Parent
gl Kamil ;)
lol wtf I havnt seen lockheed in 6 years xD
GL Kamil ;>
lol;o

but gl lock
le shit about "secret line up" ( lol next ec winrar??,?,?? )

gl lockheed
gl old star :P
oh it's the tj pro
gl lockheed, u dick refinery

dunno why ppl talk shit about him, he probably rapes 95% people here
+1, he's fucking monster ;XDD
Parent
chyba lowster
Parent
gl lock

ps. Want to have a nice bush of kwiaty?
GL limaK!