aj tam ... pierdolisz jak zagrasz jednego versusa w et to gratuluje , nie wiem kto bedzie wchodzil na esla zeby zagrac w et ;DDDDDDDDDDDD 2 osoby na krzyz max
jakbys umial czytac i kliknac reason wiedzialbys ze zostalem zbanowany nie slusznie bo gralem na koncie na ktorym potem gral cheater w eslu. chodzi o kolege smOke. moje konto tzac czyste. http://tz-ac.com/profile.php?id=48241 nie cheatowalem wyslalem emaila do tzaca do foamea i ma to w dupie. Dlatego ta gre tez juz mam ze dostalem taga na cf za nic.
Lol arek dzieki za komplementy :D nie wiem niech zapdetuja tego tzaca i zagramy jeszcze raz a fantek med- ? :D nie wiem czy on low+ jest szczerze ;p A konto zalozylem wczoraj :) bo sie dowiedzialem ze tu moge znalesc dobry team.
Vanitas low+ bo gram z kolegami z podworka w tej chwili a oni dopiero sie ucza i maja skilla low :) wiec sam nie wygram. A i jeszcze cos jak ktos twierdzi ze mam haxy to niech da dowod :D a nie bedzie mnie obrazal i to jeszcze na forum ale to nawiasem ;)
Widzialem jak grasz bo sam gralem przeciwko Tobie ze znajomymi z jaymoda:) I do tego zjechalismy was a Ty huja pokazales. wiec czekamy na post o Tobie w dziale cheaters.
med
?
And you're a med of course...
tak czy siak gl zanim Cie zbustuja
Ostatnio gralismy to oglaszali sie jako low+ i jeszcze ego quit. A teraz med. Zycze szybkiego busta.
Nic wiecej nie mam do powiedzenia.
Country:
Member For: 12 days
All about your med skill.