kura avi Poland

hi I'm looking for Polish team, my skill is med-/med play medic. If someone is interested pm me.
Regards
Comments
56
ostatnio było low+/med- juz med?
No nie wiem na med- mnie oceniaja :P a med czasami zalapie przy dobrej formie jeszcze zalezy z kim gram w teamie :P
jak wszyscy bija za ciebie to nie jestes med xd
Parent
next polak whos gonna be busted
jaka kura haha:d
Member For: 0 days
med
?
Co sie porobilo z tym ET ludzie. Member For: 0 days " i jest med xDDDD albo med na + .
Parent
Poczekamy do ESL Wire, ludzie sie na to przerzuca, liczba boterow spadnie, a killerPL wroci do low+.
Parent
Poczekamy zobaczymy :<
Parent
no nie gadaj ze ESL wire bedzie : O by bylo git.
Parent
No wiem. Czy ESL wire tylko dla meczow ESL jest ? Czy na pcw te&#380; bedzie mozna go uzywac : ?
Parent
tez bedzie mozna go uzywac, ESL wprowadzi tzw versus mode gdzie bedzie mozna grac np mixy w stylu gathera ;)
Parent
zajebista opcja : )
Parent
aj tam ... pierdolisz jak zagrasz jednego versusa w et to gratuluje , nie wiem kto bedzie wchodzil na esla zeby zagrac w et ;DDDDDDDDDDDD 2 osoby na krzyz max
Parent
Wejda Ci, ktorzy chca byc pewni, ze graja z czystymi ludzmi i vice versa.
Parent
No jakos tak wyszlo :D
Parent
image: cheater This user is tagged until eternity for cheating on a public server.

And you're a med of course...
Parent
jakbys umial czytac i kliknac reason wiedzialbys ze zostalem zbanowany nie slusznie bo gralem na koncie na ktorym potem gral cheater w eslu. chodzi o kolege smOke. moje konto tzac czyste. http://tz-ac.com/profile.php?id=48241 nie cheatowalem wyslalem emaila do tzaca do foamea i ma to w dupie. Dlatego ta gre tez juz mam ze dostalem taga na cf za nic.
Parent
ostatnio gralismy przeciwko niemu i nawet na haxach byl slabszy niz low+

tak czy siak gl zanim Cie zbustuja
Lol arek dzieki za komplementy :D nie wiem niech zapdetuja tego tzaca i zagramy jeszcze raz a fantek med- ? :D nie wiem czy on low+ jest szczerze ;p A konto zalozylem wczoraj :) bo sie dowiedzialem ze tu moge znalesc dobry team.
gl hf
Ostatnio gralismy to oglaszali sie jako low+ i jeszcze ego quit. A teraz med. Zycze szybkiego busta.

Nic wiecej nie mam do powiedzenia.
Tez uwazam ze jestem troche za mlody ale zanim bede mial 16 lat to nie wiem czy ET bedzie istnialo
Parent
Vanitas low+ bo gram z kolegami z podworka w tej chwili a oni dopiero sie ucza i maja skilla low :) wiec sam nie wygram. A i jeszcze cos jak ktos twierdzi ze mam haxy to niech da dowod :D a nie bedzie mnie obrazal i to jeszcze na forum ale to nawiasem ;)
sometimes I take a engineer hahahahhahah rozjebaned XDDDD
Heh na mixach oczywiscie xd Jak kazdy chce grac medykiem bo najwieksze dmg to ktos musi wziac enga :D
Parent
Przeciez po twoich wypowiedziach widac ze jestes low + max.
Parent
kurwa, cieszysz sie jak glupi do sera.
Parent
Bo smieszne jest to ze niektorzy mnie nie widzieli a pisza jak gram :D wiedza lepiej niz ja dobre :D
Parent
Widzialem jak grasz bo sam gralem przeciwko Tobie ze znajomymi z jaymoda:) I do tego zjechalismy was a Ty huja pokazales. wiec czekamy na post o Tobie w dziale cheaters.
Parent
szukaj szukaj z checia zagram na twoj team ;]
Ja na twoj te&#380; :D
Parent
i przyniesc ja gladka i goraco
policyjny rocznik ;D hah
surprise

image: fnp-7
hahahahhah XD A MOWIA ZE SCENA ET UMIERA :D btw kura dasz cfg ?
Korzystam z acozza cfg sciagniete z wolfeket.pl :)
Parent
ok juz sciagam
Parent
No polecam :) gl
Parent
xDDDDDDDDDDDDDDD oj kor3k xd
Parent
Country: Poland
Member For: 12 days

All about your med skill.
Back to top