Prove!t needs rifle

Hello,

Our team is in need of 6th which would be a rifle

What we exepect from you:

-only poles (since some of our members cannot communicate in english fluently)
-stable
-no backstabber
-lan avi (only for fun ofc, we are too low to be serious)
-no need to be megaskilled,

What we can offer:

-stable team
-gameserver and ts3
-lots of fun
-participating in cups, tourneys and stuff
-sweet voice of a girl

If you are interested, contact me via cf, xfire (lewyr10) or /q lewyboy @ mirc

Have a nice evening
Comments
30
what about M14 aim?
Strong rifle and DMR mags are pretty common
PolanddIZEL!
daleko Ci do rifli, ps chodz popekaszyc bo jednak jade jutro
Parent
niewiesz jak gram rifla to sie nie udzielaj
bede po pracy, badz na ts
Parent
just kidding bro, waiting for you!
Parent
PolandGodlike aka Mr.Radar
roberto ty tez spadaj xD
Parent
no mowie ze madziorek
Parent
wypierdalaj cwelu
Parent
haha morda leszczu
Parent
avi, moze cos ustrzele, tylko musze kupic nowa myszke :XD
od kiedy do nowej myszki mózg gratis ;)?
Parent
od 11.08 w Media Markt
Parent
"-sweet voice of a girl"
łał, ile można, wcale nie jest jakaś cudowna żeby się nią tak podniecać, albo te komentarze na gtv, nie macie koleżanek irl?
dobrze, ze ty jestes :) , ale tutaj sie nikt nikim nie jara - po prostu lewy ma dziwne pomysly a to jeden z nich , bo chyba sobie nie wyobrazasz, ze zgodzilabym sie na ten dopisek -_-
Parent
naucz sie czytac tepaku niedouczony, napisalem ze ma slodki glos a nie ze jest cudowna osle.
Parent
to ty się naucz czytać ze zrozumieniem, i nie obrażaj mnie, musisz od razu wprowadzać taką atmosferę? aż wstyd, że większość polaków na necie nie umie normalnie rozmawiać tylko ciśnie drugiemu bez powodu
Parent
sam zaczales flejm to sie nie dziw, a teraz zlote mysli na temat zachowania polakow, dobrze wiedziales ze piszac ten komentarz tylko wkurwisz, a ze daje sie latwo sprowokowac to ci sie udalo
Parent
wiedziałem wiedziałem, ale chciałem to zrobić żeby ktoś ją wychwalił a nie zaczął obrażać mnie, chciałem się przekonać za co, polska scena ją tak lubi
Parent
no coz nvm nie ma sie co klocic , a kolega wybaczy , ale polska scena to max 20-30 osob w tym momencie jestem no name noobkiem - wiec nie wiem jak to wyglada, ale zapewniam , ze to nie tak, iz kazdy mnie kocha i uwielbia, w necie jak w zyciu masz wrogow i przyjaciol - aczkolwiek mysle, ze najlepszym sposobem bylo by pogadanie ze mna, bo koment mogl zostac roznie odebrany - a lewy jest wspanialym kumplem jak widac lojalny, nie chcial zle czy cos, tylko broni swoich( to raczej zadka cecha w tych czasach ).
Parent
nie obwiniam ciebie ani jego, nie miałem zamiaru też nikogo obrazić, myślę że już wiem dlaczego wzbudzasz w sobie tyle sympatii, cóż jesteś kobietą jak i miłą osobą, a te dwie cechy to ostatnimi czasy niestety rzadkość, w et ofc
Parent
Back to top