Szpyru avi (.pl)

Skoro wiekszosc moich ziomkow z padaki (ktora juz nie istnieje :D) napisalo post, to pomyslalem, ze nie moge byc gorszy.

Szukam teamu do nerdzenia, chodzi mi tu o format 6 na 6, ewentualnie 3 na 3 nie pogardze. Przez pewien dluzszy okres czasu obracalem sie w kregach medskillowych graczy, wiec i taki skill chyba prezentuje. Mam nadzieje, ze ktos mnie do siebie przygarnie.

Pozdrawiam Morfeya, ktory po 6 latach napierdalanie w strzelanki i tak nie umie grac, kocham cie :'D

Kokia lejszmaniozo wracaj z tej holandii penisie
Comments
53
gl

Wszyscy szukaja teamu,a dogadac sie nie mozna bylo.
Should not crossfire be english only ?
szpYru, brat rubrAh'a, kuzyn brobo?
Chyba juz Cie konkret popierdolilo ;p
Parent
wypierdalaj
A na tsie siedzi cicho :XD W sumie tez bym sie nie odzywal jakbym mial glos jak bulbazaur.
Parent
chodz, mozemy porozmawiac, nie uznaje czegos takiego, ze kilka miesiecy temu piszesz ze nas opuszczasz, nie bedziesz gral, bo banik, a teraz wracasz, masz czlowieku 20000 kont cb, jeszcze wiecej tzaca i kilka na gtv.
"W sumie tez bym sie nie odzywal jakbym mial glos jak bulbazaur." tego tez nie powiedziales na ts, tylko siedziales jak mysz pod miotla.
Parent
No ale Ty dalej sadzisz , ze ten post jest na serio? X:DDDDDDDDD Boze jaki debil. Po drugie, mam 1 konto na CB, 1 konto na ESLu i jedno na GTV , a to, ze dostalem bana za bycie subakkiem nie jest juz moja wina. Nawet nie chce mi sie klocic z ta gowniana liga. I nie powiedzialem tego na TS bo spinales sie cala gre jakie to opo jest nie trafialne a zarazem chujowe. Po prostu grasz w ta gre z 10 lata dalej jestes chujowy - tez bylbym mad.
Parent
To Ty tez byles subakiem?
Parent
Noo, milo mi XD
Parent
Noo, milo mi XD
Parent
Naprawde jestes taki glupi na jakiego wygladasz gorylu? :XD
Parent
naprawdę jesteś tak głupi, że odsiadujesz bana za niewinność? :D
Parent
I teraz mam przekonywać typa, który nie wie jak wygląda maszynka do golenia, że nie cheatowałem? :D Nie dzieki, nie mam tyle czasu co Ty, aby przegladac każdy nowy thread i komentować go zarazem. Jeśli naprawdę bym był zapalonym graczem który nie może wytrzymać bez tej gry to owszem, walczyl bym o swoje. Ale tak nie jest także nie widzę żadnych problemów. A ludzie tacy jak Ty na chuj mi skoczyć mogą, siedź sobie przed komputerem chłopie, potem wyglądasz tak jak wyglądasz ;)
Parent
to jest kwestia jednego maila, ba pma do odpowiedniej osoby, max 5 minut roboty

i goliłem się wczoraj :x
Parent
Powiedz mi do jakiej osoby, bo ja wysylalem tysiace mail (ponoc je tamje odczytywal :'D) i chuja z tego bylo.
Parent
Moje źródło, nie powiem :D
Parent
Nie po to mam kontakty, żeby się nimi dzielić :D
Parent
Quoteto jest kwestia jednego maila, ba pma do odpowiedniej osoby, max 5 minut roboty

To na chuj robiłeś nadzieję? :D
Parent
Bo czemu nie :XD nie ma nadziei, jakbyś od razu przeze mnie to robił to coś by się dało, a tak masz jakieś 3-4 konta podciągnięte z banem i robota robi się ciężka
Parent
jedno konto :x
Parent
Nie chce mi się sprawdzać, ale na pewno więcej
Parent
jak więcej to pewno jakieś gówna subakowskie
Parent
podrzuć co masz i zobaczymy
Parent
ta, 10 lat :D 3 max.

a tego subakka Ci podciągneli IP match przez CB czy TZACa?
Parent
IP Match na cb. Goldorak mowil, ze wie, ze ja to nie on ale nic nie moze zrobic ":D"
Parent
bo ten cweluch chuja może, miałeś bana na tzacu?
Parent
Nie, tzac czysty. Wszystko kurwa czyste ale ban na 10 latek poszedl.
Parent
ja was nie ogarniam jak wy się nie potraficie z tego wytłumaczyć :D bNk dostał unbana w sekundę
Parent
No pisałem milion ticketow, to koles mi napisal, ze on nie zmienil e-maila tzaca, wiec "ticket denied". Zreszta pierdole juz ta gre :'D
Parent
no to low jesteście i tyle :XD
Parent
chyba na jaymodzie :D
Parent
na mircu nie jestes taki rozmowny.
Parent
zaprosiłbym do dyskusji, ale nie mogę
Parent
wiec milcz.
Parent
shall we dance
Parent
no w belly dance nikt nie ma z Toba szans
Parent
Obelix style!
Parent
ty za to slowa nie wydusiles na temat czegokolwiek, wiec dalsza rozmowa z toba nie ma sensu.
Parent
i heard you like dicks
yours is the one and only ♥
Parent
Back to top