tragedia need 6th (.pl)
Po długich debatach, że kurwa nie można zawsze grać z innych 6th, a Turki woli łamzać w dotę cały czas, wychodzi na to, że potrzebujemy jakiegoś szóstego stabilnego co się będzie pojawiał na kurwa jego mać treningach.
Kurwa jego mać treningi to zawsze niedziela i poniedziałek i co drugi wtorek ale to jest do ustalenia! NA PEWNO KURWA NIEDZIELA/PONIEDZIAŁEK I NIE PRÓBUJCIE NAWET SPAMOWAĆ JAK NIE MOŻECIE GRAĆ W TE DNI.
Aktualny lineup to:
Robaciek (rifla i nasłabsze ogniwo)
Seigen (multiclass i teamkillujący pf)
w1lko (lagujący łoch i aimer)
staminaboy aka smok (mistrz e-papierosów i kolejny aimer)
samraj (eng, fops i spokojny głos wśród naszych krzyków)
Turki (miłośnik doty i bakap)
hassaN (magik, pojawia się i znika)
Jak więc kurwa widać potrzeba nam szóstego. Takiego który no kurwa będzie się pojawiał na jebanych treningach, coś sobą prezentuje skillowo, bo pozycja jebanego low już obsadzona, jakiś ogar w grze (info ma być) i w ogóle ja pierdole.
Zainteresowanych zapraszam na kanał #T4 i gramy dzisiaj o 20:00
#T4
Post sponsorowany przez dużą ilość wulgaryzmów, aby przyzwyczaić przyszłego gracza do atmosfery na tsie.
http://seikkailija.site40.net/Stats/2013-04-08-%23T4_vs_orzel7-sw_goldrush_te-missile_b3-radar.html
Kurwa jego mać treningi to zawsze niedziela i poniedziałek i co drugi wtorek ale to jest do ustalenia! NA PEWNO KURWA NIEDZIELA/PONIEDZIAŁEK I NIE PRÓBUJCIE NAWET SPAMOWAĆ JAK NIE MOŻECIE GRAĆ W TE DNI.
Aktualny lineup to:
Robaciek (rifla i nasłabsze ogniwo)
Seigen (multiclass i teamkillujący pf)
w1lko (lagujący łoch i aimer)
staminaboy aka smok (mistrz e-papierosów i kolejny aimer)
samraj (eng, fops i spokojny głos wśród naszych krzyków)
Turki (miłośnik doty i bakap)
hassaN (magik, pojawia się i znika)
Jak więc kurwa widać potrzeba nam szóstego. Takiego który no kurwa będzie się pojawiał na jebanych treningach, coś sobą prezentuje skillowo, bo pozycja jebanego low już obsadzona, jakiś ogar w grze (info ma być) i w ogóle ja pierdole.
Zainteresowanych zapraszam na kanał #T4 i gramy dzisiaj o 20:00
#T4
Post sponsorowany przez dużą ilość wulgaryzmów, aby przyzwyczaić przyszłego gracza do atmosfery na tsie.
http://seikkailija.site40.net/Stats/2013-04-08-%23T4_vs_orzel7-sw_goldrush_te-missile_b3-radar.html
> Ends up with Polish team
> ???
> :-D
You have € 200 on pl [O7]
You won € 736
kim jestem, żeby fanaticowi kłam z lineupem zarzucać