vizaqu avi

Siemanko wszystkim!
Szukam teamu aby pograc, najlepiej 6v6 ale 3v3 tez odpowiada.
Oferuje:
- czyste konto cb i esl (tam sie jeszcze gra?)
- jakies med- skills
- 4/5 w tyg. pod wieczor moglbym pykac

Od teamu chce jedynie podstawowej kulturki, aktywnosci w ligach, low+/med-/med skillow i humor tez nie zawadzi ;)
klasa med/eng

Pozdrawiam!
Comments
14
ja pierdole
powodzonka!
hahahahah med- :D::D
Moim marzeniem jest med- a tu jakis begginer pisze med- masakra jakas :D
by the way wczoraj gralismy mixa na goldzie mialem 8 k dmg a ty jakies 3-4, wiec wtf :D:D:D::
"esl (tam sie jeszcze gra?)" jesli masz med- to powinieneś wiedziec.
kim Ty kurwa jestes nonejmie, 3 lata ma konto, gra od roku i bedzie mi tu odpierdalal =D najebalo pradu w kite?
Parent
Rejveniu przejmuj paleczke i flame ON.
Parent
ochujales, nowy cf jest tak spierdolony, ze tu sie nawet flejmowac nie chce :D
Parent
Jestem po okolo 2 latach przerwy kolego, skill wroci :P Domyslam sie, ze mowisz o tym 6v6? gdzie pykalem czym popadnie bo rzadko mi sie zdarza zagrac szostke? :D Pamietam cie, to ty spinales poslady ze gram panzerem :D
nie taki begginer bo gram juz z dobre 8 latek
http://t.entirely.pro/profile.php?id=215

btw. "jesli masz med- to powinieneś wiedziec" wtf?
Parent
Co do pf to nie ja spinalem poslady bo dla mnie to tylko mix a jesli nie rozrozniasz glosu dziewczyny od chlopaka to laryngolog zaprasza. Cytat odnosi sie do esl'a. A ze grasz 8 czy 10 lat na gaymodach to o niczym nie swiadczy . Skill odnosi sie do ogolnych umiejetnosci a nie tylko strzelania. W twoim wypadku nawet trafienie 1 kolesia z pf graniczylo z cudem wiec nie ma mowy nawet o srednich umiejetnosciach strzeleckich, brain tez jest na wysokim poziomie jesli 2 razy traci sie golda na goldrushu i raz doki na froscie. Na koniec dodam ze smutne jest to ze ludzie nie wychwytuja sarkazmu i to ze teraz caly plebs podaje sie za hajtow.

Piszesz ze szukasz 6o6 teamu ze masz skill med- . Nastepnie piszesz ze rzadko grales 6o6 wiec po jakiego szukasz 6o6 teamu jak nigdy tego nie grales i nie masz pojecia o grze. Co zabawniejsze od teamu wymagasz gry na poziomie nawet do med :D:D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D
Parent
zamknij juz ta morde powtarzam, hizzy pokorniejszy juz jest niz Ty!
Parent
A jeszcze jedno - marzysz o prawie srednich umiejetnosciach strzeleckich w grze? troche smutne :/
Parent
gl vizaqu!!
Back to top