illusioN-Nie poddam sie!(.pl)

image: generImg
Sieeeeemano wszystkim
Jak pewnie nie pamietacie, bo i tak to was gowno obchodzi to mam banika. Tak to prawda, mam banika lecz... za niewinnosc, (its my dog).. Zaiste, teraz to moge posmyrac wszystkich za wentyle bo i tak nie dostane unbanika, ale za bardzo mi sie nudzi i postanowilem napisac posta. Tak na powaznie, to Administracja i organ odpowiadajacy za Bany jest beznadziejny, nie mowie tylko dlatego ze dostalem dozywotniego bana na giereczki.et w clanbasie, lecz dlatego, ze wogole nie interesowali sie graczami po oficjalnej liscie banikow, kazde skladane zazalenie, badz podanie o rozpatrzenie bana jeszcze raz bylo brane pod uwage, tylko tych graczy co zaistnieli w jakis sposob na scenie.et albo znaja admina. Na zakonczenie chce zyczyc wszystkim pro-gejmerom udanych wakacji. Dzieki i pozdrowienia od wiecznego cless'a aka illusioN aka patryczek aka sAtans! Hater Gonna Hate

Shoutout: HIZZY <3

[edit]:
Dolaczam, moje konta:
[CB]:http://clanbase.ggl.com/humaninfo.php?hid=3359843
TZAC:http://t.entirely.pro/profile.php?id=3769
image: generImg
Comments
31
a pozdro dla mnie ? :(

edit :

dzieki jestes mi bratem<3
kazda pizda ktora jest podejrzana o haxa wypierdala
Rozumiem i popieram, lecz taki potencjalny hax moze byc potencjalnym czystym graczem.
Parent
Winny sie tlumaczy!
Parent
Zaiste masz racje, tylko ludzie sa bardzo plytcy i kieruja sie plotka wykreowanal przez poszczegolne osoby.
Parent
okej a teraz proponuje wypierdalac
DIE 2 SIND WIEDER IM DROGENRAUSCH ICH ZEIG GRÖßE UND ZIEH MEINE HOSE AUS
i tak powstal czokapik
wiSe Maciejek
Parent
sprawa przekazana do FBI
tym się zajmuje KGB :P
Parent
zajmiemy się tym

image: 10708
Boże jakie te cwele są głupie:D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Cwele?, masz jakis uraz z dziecinstwa?.. Najlepsza naswiecie, to napinka w necie
Parent
to chyba ty grałeś na haxie żeby być lepszy w necie:D
Jebana gnido, bo tak raczej nazywaja Cie w twoim otoczeniu, nie gralem na haxie zreszta takiemu typowi nie bede sie tlumaczyl bo tylko szkoda mojego czasu na kogos takiego, moge powiedziec tak ze nie pchaj sie tam gdzie Cie nie potrzebuja.
Parent
Akurat mnie tak nie nazywają cwelu :D a jestem tu bo mnie wkurwiają takie cwele jak ty tłumacząc się że zajebali mu konto i grali na haxie. Takich cwaniaczków jest pełno...
Po pierwsze, jestes tepym bambusem, bo jak chcesz odpowiedz na mojego posta, jest takie cos jak REPLY...
Po Drugie gejszyno cwaniaczkow moze jest tyle.. ale nie z takim asortymentem jak ja, [czyt.] mam wszystkie dowody..
Po Trzecie idz znajdz sobie inne zajecie, kurwoplascie i nie denerwuj innych obywateli tego panstwa.
Parent
Parent
Zalozylem, nowy profil bo do starego nie pamietam e-mail. Jak bys chcial to bys poszukal. Wypierdalac to ty mozesz na beton po ksiazki sztygardzie.
Parent
Jakbyś miał jakiekolwiek pojęcie jak działa reply, to byś nie skakał, bo nie pisałem do Ciebie kurwa idioto :XD Następny kurwa debil 8D Widzę giereczka całym zyciem

e: Pisałem "Member since 11 days" a ty masz konto 0, wiec gratuluje czytania ze zrozumieniem bambarylo :XD
Parent
A to przepraszam, ponioslo mnie.. Zwracam honor! :)))
Parent
A jebie mnie to jesteś takim cwelem że aż musze stąd iść:D
Skoncz z tym cwelem, bo jak narazie to ty jestes najwiekszym, pierdolony baranie : *
Parent
wszedzie pierdolone haxy. gdzie jest kurwa sprawiedliwosc na tym swiecie ?
[*] ma che cazzo andate scrivendo in polacco dio porco nessuno capisce la vostra lingua di merda ....che amarezza!
Back to top