Problem z fps [PL]

Proszę o pomoc!. Kupiłem kilka dni temu nowego laptopa Lenovo G50-45 win8.1, karta graficzna ATI Radeon R5 i mam problem z ET. Praktycznie mam 10 -15 fps i nie da się grać. Poprzedni laptop Dell z zintegrowaną karta graficzną i nie miałem problemu z fps ok100. Czy to wina win8.1?
Comments
13
r_primitives 2
nie działa
dzieki pomoglo /zamykam temat
vid_restart
Uninstall hax install rivatuner instead
ET daje do zrozumienia, ze sie w nie juz nie gra ;(
wyłącz i włącz
Wypierdol ATI_ Radeon do kosza.
R_buynewpc 1
Mam ten sam problem wiecznie :E Lenovo z serii AMD z R5/R6 (Mam z50-70 z amd fx8/r6) nie nadaje się w ogóle do jakich kolwiek gier. Dropy fpsy czy to w ET czy w csgo są kurwa tak rażące, że na dłuższą metę to nie ma sensu. Nie wspominając o tym, że sterownik ma problem z przełączeniem aplikacji z trybu oszczędzania energii do wysokiej wydajności, a i ręczne ustawienie gówno daje. Dalej tego nie naprawiono.
Możesz pokombinować z overclockingiem z AMD overdrive i MSi afterburner, ale na cuda i tak nie licz, bo oczywiście producent ma poblokowane zegary od pewnych przedziałów, a w grywanie nie orginalnych biosów nie obeznamy w temacie nie radzę.

Ps. Jak ktoś jakimś cudem znalazł jakieś solution to dawajcie znać :E
te mobilne uklady gpu radeon maja jakies problemy z et bo u mnie tez na nowszym sprzecie wyciagalo 40fps max i chuja dalo kombinowanie
Parent
one w ogóle nie nadają się do grania :X na starym lapku sprzed 7 lat mogę mieć więcej fps czy to w ET czy w cs:go niż na tym chujstwie :c
Parent
dien dobre chuj cipka
Back to top