Anderlecht - AFCAJAX (.NL)

Wat een heerlijke en een geweldige wedstrijd. Ik dacht dat Ajax het erg moeilijk zal krijgen. Maar Anderlecht valt best mee, had verwacht dat Lukaku vele malen beter was. En wat is die Boussafou een wijf elke keer vallen.

0-3 Ajax door naar de volgende ronde

Rubin Kazan - Twente 0-2 Twente ook door waarschijnlijk

Goede dagen voor het Nederlandse voetbal nu alleen PSV winnen.
Comments
52
smoking cigarrettes are like hamsters. Totally harmless, until you put them in your mouth and light them up.
er is nog niks beslist :)
Nou waarschijnlijk wel met deze stand kan je het bijna niet weggeven natuurlijk. Maar het is wel goed voor het Nederlandse voetbal. Ajax door, en waarschijnlijk Twente ook als het meezit.
Parent
maar er is nog niks beslist :)
Parent
Was zeer triest eerste helft. Tweede helft stukken beter, maar dat kwam ook vooral doordat Anderlecht ook mentaal alles tegenzat:p
Anderlecht heeft gewoon geweldig gevoetbald. Het mooie is van het Europese wedstrijden is. Dat het maar net afhangt van de vorm met het afmaken. Ajax maakte gewoon buitengewoon mooie kansen af. Anderlecht had die penalty er in moeten schieten. En het was direct een andere wedstrijd geworden.

Ajax mag ook wel een compliment krijgen. Vanaf de 2e helft heerste hun minimaal 10 minuten op het begin. Anderlecht kon niks, en was alleen maar aan het kijken.
Parent
tja naja als het champions league was dan waren ze afgestraft eerste helft
Parent
Maar ben je ook voor Ajax? Vind het wel prachtig eindelijk eens weer is door naar de kwartfinale. Volgens mij moeten we dan tegen eventuele Russische ploeg of FC Basel.

Achtse finales eerst atm.
Parent
ik ben voor ajax ja, tenzij groningen tegen ze spelen:D
maar daarom kan ik nog wel kritiek hebben!
Parent
WP Ajax!

Genk gaat t zelfde doen over 2 weken ;)
Kvond het gelijk opgaan maar als je 0-1 achterstaat en dan een penalty mist en meteen erna 0-2 achter komt, gaat het mentaal zeer moeilijk worden en is het spel al gespeeld. Anderlecht had zeker een goal of 2 mogen binnentrappen, en idd als die penalty erin zat was het een heel andere wedstrijd.

Mja proficiat aan Ajax, vorig jaar wij, nu jullie :p
Je hebt zeker gelijk als de penalty er in was. Dan was het weer een wedstrijd die alle kanten op gingen. Ik zei al van te voren toen de wedstrijd begon. Het is echt een wedstrijd die van de momenten afhangen. Je ziet maar een kopbal van Alderweireld, en een prachtige kans van Eriksen. En uiteindelijk scoort El Hamdoui er ook nog is één in. En het word redelijk kansloos om nog door te gaan naar de volgende ronden.

Maar even over vorig jaar het was zeker verdient. Alleen Ajax niet het sterkste elftal op het veld staan. Maar geeft nog niet de excuus om te verliezen.
Parent
ja wij ook niet met ons sterkste elftal :P hebben zeker legear gemist en deschacht.
Parent
Was ieder geval wel een spannende wedstrijd.
Parent
mja:D was leuker geweest met een goaltje van anderlecht, maar in de 2e helft als je dan penalties gaat missen is ajax de verdiende winnaar
Parent
iedereen die hier voor ajax is: teletekst fans. hihihi jullie zijn er niet heen geweest noooooooooobs
Flexican als je niks te vertellen hebt fuck dan op :)
Parent
hihihii. teletekst fan :))))))))))))))))))))))) ofc biZZy awesommener aka REAL AJAX FAN die ging er ofc wel heen
Parent
fuck op autist serieus :)
Parent
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. JALOERS OMDAT JIJ GEEN ECHTE AJAXCIED BENT? :D:D:D
Parent
Leer is eerst Ajaxcied goed spellen, en dan praten we wel verder.
Parent
er valt niet verder te praten :)))))))))) nep ajacied?
Parent
Ik heb seizoenskaart? Ben ik dan een nep Ajacied? Als je te dom bent om een discussie te vormen. Kan je dan voortaan van te voren zeggen. Dat je lichtelijke stoornis hebt in het communiceren.
Parent
haha jij bent echt makkelijk boos te krijgen. tering, ga janke
Parent
AJAXCIED HAHAHAHAHAHAHHAHAAHAAH rofl sjappie
Parent
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

oh wacht jij bent ook voor ajax?
Parent
ahah jij ook al teletekst fan :D!?

noop
Parent
hier. zie je je gaat niet eens naar de wedstrijden hoe durf je jezelf fan te noemen? neppert en dan een beetje op zo'n game site gaan reageren xd!
Parent
Dus als je fan bent MOET je erheen?

slaat nergens op..
Parent
zeg ik niet. ik zeg al je bent een teletekst fan. tho als je een echte fan bent. ja idd dan moet je erheen