Ajax - Roda [NL]

Ik snap er echt helemaal geen fuck meer van. Die scheidsrechters zijn echt SUPER mongoool. Iemand gezien dat ze penalty kregen? Belachelijk!
Comments
25
Ajax - Rodia?
nee niet gezien was trainen - wat was er?
jantje heeft een appel gestolen
Parent
Eerste penalty complete onzin. Tweede penalty zeer terecht.
Parent
wat was er gebeurd bij eerste penalty?
Parent
eerste penalty was terecht
tweede penalty was terecht

buiten de 16 was zon overtreding zowiezo n vrije trap geweest...

(ben geen neus btw)
typical ajax, Chinese or Russian mob probably bribed the referee
Jij kan je beter stil houden kakkerlak
Parent
en die 3e moesten ze zeker voor gaan vlaggen voor buitenspel of niet??

gwn 3 terechte goals :)
Gast ik ben Ajacied maar die eerste was sowieso onterecht. Heel erg makkelijk gegeven. Die derde was geen buitenspel..
Parent
oh ik dacht jij bent zo iemand die niet voor ajax is en die dan alle doelpunten gaat afkraken en daarom zei ik zo van dat buiten spel :P ennuh ja ik heb die 2 penalties niet gezien :D maarja lkkr boeiend w hebben de punte
Parent
Terechte overwinning, maar het geeft de andere teams alleen maar excuses. Ook heb je dan weer zondag de kans dat je hem niet krijgt als je hem wel verdient...
Parent
ja ok dat wl maarja hij raakt hem wel heel lichtjs aan
Parent
hahahaha

de Fauw, wat een trieste mongool zeg, leer eerst voetballen voor je een 4-0 verlies op 1 verkeerde gegeven strafschop schuif. Wat een stumper zeg, echt een trieste sukkel, zal de volgende keer vriendelijk begroet worden in Amsterdam denk ik zo.
tja zo zijn de rollen een keer omgedraaid :s..

ik wordt er echt niet goed van
who cares about ajax anywayz
ik had liever die bal afgelopen weekend tegen feyenoord op de stip willen zien liggen
dat had ik ook liever gezien hoor :( waarom kan die er vandaag weer 4 maken uit alle hoeken en gaten en kon dat zondag niet ;<<
Parent
Hij zat een beetje in een dip het gaat wel lukken zondag dat gaat ie ze pakken<3
Parent
deze was eindelijk weer is netjes wesbo geef toe :D
Watte? Die eerste pingel was onterecht, de rest gewoon mooi :D
Parent
ja ik bedoel de wedstrijd in zn geheel
Parent
Ja zeker. Eerste helft wat zwakjes, tweede helft van het begin af aan een stuk beter en gewoon terecht gewonnen. Je zag dat Suarez echt snakte naar een goal en dat hij daarna een stuk meer vertrouwen had!