Comments
46
GO CLANBASE

BAN HIM
these pics with yawns and links and bla and ip are confusing :d

but wd
yeah my paints' skillz ;d, notice i used 2 different colors to make better view xD

hehe, regards ;)
Parent
its not only urs, im getting confused at all these pics at all ^.^
Parent
czujesz sie lepszy grzebac w starych smieciach, czy poprostu nie masz co robic ? no tak to ja zniszczylem ICP ! zapomnialem
Parent
zamknij pysk jak do mnie mowisz, kk? Nie bede znizal sie do twojego lopatologicznego poziomu
Parent
admin na takim samym poziomie jak bust...
Parent
Quotezamknij pysk jak do mnie mowisz, kk? Nie bede znizal sie do twojego lopatologicznego poziomu

tym zdaniem udowodniles ze jednak sie znizyles >:D w ogole mister Luk4ward ze Ci sie chcialo bazgrac w paincie i meczyc z tym wszystkim chocby to dla ciebie wiele znaczylo. haxow sie nie da pokonac, zwlaszcza w tej zdechlej grze. nie ma sie co w nia juz bardzo "FOR REAL" angazowac, teraz dla funu sie gra mixy a nie jakies wielkie rozgrywki o zlote gacie i "szacun na scenie" bo obecnie to jest mordega. ogromne ego wiekszosci graczy i padajace teksty "jaki realnick bo cie nie znam, jestes zerem kurwa nubie nie oddzywaj sie do mnie nie jestes godzien". anyway, nie wiem czy dizel ma haxa czy nie, nie obchodzi mnie to. mi tam sie podoba Twoje zaangazowanie w to wszystko. nikt Ci tego nie broni, w koncu zyjemy w wolnym kraju, ale wiedz ze nie tylko ja stoje z boku z usmieszkiem i w ramach wolnego czasu raduje sie z tego typu rzeczy
Parent
no widzisz a ja sie smieje z takich mlotkow jak ty, dla ktorych uruchomienie windowsa to jest problem, a co dopiero painta. Jesli myslisz, ze wszystkich przejrzales w tym mnie, wroc sie lepiej do punktu wyjsciowego zamiast dzielic sie ze swoimi polinteligentymi, 'zyciowymi uwagami'
Parent
Quoteno widzisz a ja sie smieje z takich mlotkow jak ty, dla ktorych uruchomienie windowsa to jest problem, a co dopiero painta.

dobry tekst, to ja zaraz powiem zeby bylo smiesznie: nie umiesz uruchomic samochodu rotfl :D przejrzales mnie! ja teraz koledze dyktuje co ma pisac bo nawet nie wiem jak sie klawiature obsluguje :( a dzielic sie swoimi uwagami moge i bede. btw widze agresor sie odpalil bo jakis kiepski i dziecinny ten pojazd. jak rowniez dzieki za docenienie moich polinteligentnych komentarzy, przynajmniej w jakims stopniu sa inteligentne w przeciwienstwie do niektorych, obrazajacych ludzi na lewo i prawo ;]
Parent
jedynie co mozna docenic w twoich komentarzach to poziom wyspecjalizowania sie w pieprzeniu 3 po 3. Oby tak dalej, a byc moze trafisz do samoobrony!
Parent
bibuy ban
I'm confused.
i co dizel lyso Ci ?
luka great job!
well done. finaly heh polish cheaters are getting busted?! hah well done luk4ward
Ja pierdole ale wy jestescie zjebani... Ludzi kurwa siegnijcie po rozum do glowy a zobaczycie ze ten 2 skrin na oasie nie jest moj tylko sprajta z rt69...snacki mi to powiedzial. Podniecacie sie jakims gownem, przegieliscie w tym momencie... CU @ LGP
lolololollolololololololollollololoollollolollloollololololollolollllolo
Parent
But pbbans are agreeable with your IP so "ZASSAJ SIE !"
Parent
look date lololololol
Parent
What's wrong with date ? O_o
Parent
And I still don't understand. You think that if you are not cheating atm you are still clean ? Once cheater always cheater. Perfo was banned bcoz of stupid warn maded few years ago.
Parent
you will be banned anyways lol . doenst matter even if it was from 2005 you will be banned so BB!
Parent
ale Ty głupi jestes, na innych śćągać wine....
Parent
wd Luk4ward
n1ce work^^^^^^^^^^
ej maly wscibski chuju , kiedy mnie w koncu zbustujesz ?
great noticing that the whole of poland shares the same IP

poltards are unbustable, since they all have the same IP, so u cant prove its him -_-
soooooooooooooooooooooooooooo many arrows!
Nice Job!
<3 :~>
lol @ pic
die of aids dizelek :C
I tak robi 8acc garandem, wiec o co chodzi? :D:D
Oops busted
dokladnie i tak gra jak ostatnia ciota w ta gre wiec nie wiem tez na chuj ten ban:DDD anyway.. well done luk4ward
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Parent
no kuzwa pewnie ze polac XD
Parent
dizel low+ max
Back to top