Tez tak mam, usun wszystkie profile z etpro
aha jak ostatnio grales na jaymodzie (w co watpie) i nie masz wpisane "set fs_game etpro" w poleceniach to z jaymoda tez usun profila
if u have a minimizer, you can minimize ET while its grey, to see if there is an error in the console.
write an autoexec.cfg in etmain folder which contains the following:
[20:41] <bF`Gifted> Buzzer` lanowner :P
[20:42] <Buzzer`> thanks dude (raged u on radar):D i didnt congratulate u but well played against ovr
[20:42] <bF`Gifted> thx
[20:42] <bF`Gifted> ye you aimed rly good :)
[20:43] <Buzzer`> hehe i can bet that u didnt expect that at all :p
[20:43] <bF`Gifted> yup i did not
huh juz dawno gram, tyle z tym ze pobilismy Ciebie juz kilka razy, na haxie czy bez i tak cienka dupa jestes n1ksu (nie chcialem nic mowic ze to ja bo bys mowil ze mam haxy :DD) ;) a tak sie sklada ze jedynego haxa na slaca ktory dzialal, wyslalem ja wiec moze i dlatego moge grac, a teraz mozesz isc pogadac cos fajnego kolegom (swoim dzieciecym glosem) na TS jaka masz banie siedzac calymi dniami przed kompem :).
EDIT:
I prosze, nie pisz nic do mnie bo nie bede tego czytac :)
Tez tak mam, usun wszystkie profile z etpro
aha jak ostatnio grales na jaymodzie (w co watpie) i nie masz wpisane "set fs_game etpro" w poleceniach to z jaymoda tez usun profila
write an autoexec.cfg in etmain folder which contains the following:
cvar_restart
vid_restart
[20:42] <Buzzer`> thanks dude (raged u on radar):D i didnt congratulate u but well played against ovr
[20:42] <bF`Gifted> thx
[20:42] <bF`Gifted> ye you aimed rly good :)
[20:43] <Buzzer`> hehe i can bet that u didnt expect that at all :p
[20:43] <bF`Gifted> yup i did not
huh supeeeeeeeeeeeer u got LIFE AWARD
But it was THE moment of my real life! :]
run the game,exec the cfg
EDIT:
I prosze, nie pisz nic do mnie bo nie bede tego czytac :)
ur welcome :)